SaatavuusHeti
Varastotilanne ja saapuvat
Tuotteen kuvausFunCakesin keraamisia leivinpapuja voidaan käyttää sokkona leivontaan. Piirakkapohjan sokkopaistaminen on tarpeen silloin, kun se täytetään paistamattomalla täytteellä (kuten kermalla) tai kun täytteen paistoaika on lyhyempi kuin piirakkapohjan.
Näin käytät leivinpapuja: peitä leivinpannu taikinalla, aseta taikinan päälle kerros pergamenttipaperia, aseta pavut päälle ja paista kakku.
FunCakesin keraamiset leivinpavut ovat uudelleenkäytettäviä. Käytä niitä yhdessä pergamenttipaperin kanssa.
600 grammaa. (tuotekuvaus käännetty automaattisesti ja se saattaa sisältää huonoa suomen kieltä)
Paino0,68 kg
Valmistusmaa Kiina
KommentitLisää kommentti
Tuotemerkki