Palautukset

Yksityishenkilöillä on oikeus palauttaa tuotteet 30 vrk sisällä niiden saapumisesta. Palautusoikeus on voimassa myös tuotteita myymälästämme ostettaessa tai noudettaessa. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Hyvitys maksetaan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet meille.

Oletuksena hyvitys suoritetaan tilauksessa käytetyllä maksutavalla. Palauttaessasi tuotteita myymäläämme, hyvitämme hinnan käteisellä tai pankkitilille. Mikäli palautat tuotteita postitse tai Matkahuollolla, täytäthän tilauksen mukana toimitetun palautuslomakkeen. Sinun ei tarvitse kertoa palautuksen syytä.

Asiakas maksaa palauttamisesta koituvat postituskulut.

Palautusoikeus ei koske yksilöllisiä tuotteita kuten tilauksesta valmistettuja syötäviä kakkukuvia ja puisia kakunkoristeita.

Palautuksista voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme.


Virhe tuotteessa

Jos tuotteessa on valmistusvirhe, täytä paketin mukana saamasi palautuskaavake. Valitse kaavakkeesta, haluatko uuden tuotteen rikkinäisen tilalle vai rahat takaisin. Missään tapauksessa virheellisestä tuotteesta ei koidu sinulle kuluja.

Voit myös tuoda virheellisen tuotteen myymäläämme, mutta otathan siinä tapauksessa ensin yhteyttä, jotta ehdimme ensin tilata ehjän vaihtotuotteen.