Tuotteet‪»

Puiset kakunkoristeet omalla tekstillä

Hienot ja laadukkaat puiset kakunkoristeet tuovat juhlaan uniikkiutta. Saat tilattua helposti omasi täältä!

Olipa tilaisuus luonteeltaan ristiäiset tai nimiäiset, on kakkuun tuleva nimikyltti hieno muisto arvokkaasta tilaisuudesta. Kastetilaisuuden lisäksi nimikyltti - tai tarkemmin puinen kyltti omalla tekstillä - sopii vaikkapa perus syntymäpäiväkakkuun.

Valitse haluamasi tuote (yksi, kaksi tai kolme riviä) ja lisää tekstikenttään nimi tai nimet, jotka haluat koristeeseen. Laajasta fonttivalikoimastamme toimitamme joko sähköpostitse tai tilauksen yhteydessä annettuun numeroon whatsappilla kuvan, joista voit valita haluamasi fontin.

Koristeen leveys on pääsääntöisesti 16-20 cm, toiveet huomioonottaen. Tämä vaihtelee tekstin pituuden mukaan. Materiaalin paksuus on kaksi millimetriä - riittävän jämäkkä, muttei peittoa kaunista kakkua, vaan sopii täydellisesti juhlapöydän keskipisteen kruunuksi.

Koriste valmistetaan suomalaisesta koivuvanerista ja toimitetaan täysin luonnollisena, eli koristetta ei käsitellä kemikaaleilla. Materiaali on antibakteerista, joten voit asettaa koristeen sellaisenaan kakkuun. Käytännön vinkkinä; suojaa kakkuun tuleva osa koristeesta esimerkiksi elmukelmulla, jotta koriste ei ime nestettä. Näin se säilyy tuleviinkin juhliin tai uudelleenkäyttöön vaikapa seinälle koristeeksi.

Toimitusaika on nopea, valmis koriste on toimitus-/noutovalmiina jopa jo seuraavana päivänä!